Skip to Content

WoW Insider has the latest on the Mists of Pandaria!
  • Jonate
  • Member Since Dec 15th, 2007

Are you Jonate? If So, Login Here.

BlogComments
WoW8 Comments

Recent Comments:

New Death Knight starting screen and skeletal gryphon mount {WoW}

Jul 29th 2008 4:29AM Its prly a placeholder as it looks just like the skelly grif that flys outside of princes chamber in kara. They had a place holder for the land mount that looked just like the one that dropped from attumen.

Clockwork Rocket Bots back in action {WoW}

Jun 20th 2008 3:26AM they should add stats to the bots tool tip when you mouse over them to show there number of kills and deaths

Forum Post of the Day: Wrath release dates {WoW}

Jun 9th 2008 4:33AM It would be smart of Blizz to release it in Oct to get the Thanksgiving/Christmas buying season. If released in Oct it would initially sell out but then production would be able to catch up with demand by Nov/Dec. It would be unwise of them to delay it till 2009 missing out on the potential mountain of cash (not like there hurting for money) that would come from selling in the holiday season.

Breakfast Topic: Choose a race for your Death Knight {WoW}

May 23rd 2008 1:43PM DK Murloc!!!! Oh you ment...... /cry

WoW, certain routers causing network problems {WoW}

Jan 17th 2008 6:50PM Whats happening is people are being kicked off the internet completely. I myself only use a wired modem (speedstream 4100 with at&t dsl) and once im logged in and enter the world I get a naked character and all my icons are question marks. It will stay like this for around 3-5 min and then kick me from the internet completely. When I am able to stay on I then have latency in the yellow and red range with only 10-20 fps, basically a slide show effect. Ive replaced the modem to no avail and spoke with at&t who could find no issues as the internet works fine in all other aspects. Now on the strange side I am able to play an alt on a different server without getting kicked from the internet with latency in the green (double digits) and a smooth 60+ fps even in shatt. This all occured right after downloading patch 2.3.2 and has never occured before. Bliz seems to have either uncovered a hardware bug or have screwed something up and alot of people are pretty mad.

Enter to win a $5k Dell WoW Edition notebook {WoW}

Dec 20th 2007 7:05PM For the Alliance \m/ >.< \m/

Enter to win a $5k Dell WoW Edition notebook {WoW}

Dec 15th 2007 3:21AM alliance ftw